Test Ecopedia en maak kans op een boekenpakket

enquete ecopediaEcopedia.be zit in een nieuw, fris lentekleedje

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Welkom op de vernieuwde ecopedia. De volledig nieuwe vormgeving en een aantal nieuwe functies maken de website nog aangenamer voor iedereen die meer wil weten over groen- en natuurbeheer.

We vragen jouw mening om het platform verder kwalitatief en zo gebruiksvriendelijk mogelijk uit te bouwen. Daarvoor hebben we een korte vragenlijst opgesteld. Je kan best eerst even rustig rondsurfen op Ecopedia om daarna over te gaan tot het invullen van de enquête. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag. Door je gegevens achter te laten op het einde van de enquête maak je kans op één van de drie boekenpakketten!

Met een kleine inspanning kan je zo een erg waardevolle bijdrage leveren aan de verdere optimalisering van Ecopedia. Op die manier werken we aan de verspreiding van kennis en helpen we zo de natuur opnieuw een stapje verder.

 

Het te winnen boekenpakket bestaat uit: Oude bossen van de Antwerpse kempen, Broeken van de IJzer- en Handzamevallei, Buitenbenenboek, een Bomenwaaier en een Knoppenwaaier. De wedstrijd loopt tot en met 30 juni 2017. De winnaars worden gecontacteerd per e-mail. Er wordt maximaal één prijs toegekend per adres of woonplaats waar meerdere personen samenwonen als gezin.