Test Ecopedia en maak kans op een boekenpakket

enquete ecopediaEcopedia.be zit in een nieuw, fris lentekleedje

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Welkom op de vernieuwde ecopedia. De volledig nieuwe vormgeving en een aantal nieuwe functies maken de website nog aangenamer voor iedereen die meer wil weten over groen- en natuurbeheer.

Update:
De grote Ecopedia enquête is afgesloten. Aan iedereen die deelnam, van harte bedankt! De drie winnaars van de boekenpakketten zijn Koen Driesen, Shelly Clerckx en Christoffel Bonte. Gefeliciteerd! Jullie krijgen de boeken binnenkort opgestuurd.

Een eerste bloemlezing leert ons dat jullie Ecopedia als een betrouwbaar en nuttig instrument beschouwen. We analyseren nu verder de volledige resultaten en daarna gaan we aan de slag met de inhoudelijke suggesties. Het Ecopedia-team dankt jullie voor talrijke reacties!

Het te winnen boekenpakket bestaat uit: Oude bossen van de Antwerpse kempen, Broeken van de IJzer- en Handzamevallei, Buitenbenenboek, een Bomenwaaier en een Knoppenwaaier. De wedstrijd loopt tot en met 30 juni 2017. De winnaars worden gecontacteerd per e-mail. Er wordt maximaal één prijs toegekend per adres of woonplaats waar meerdere personen samenwonen als gezin.